Diensten

Welke diensten biedt Glamor aan?

De diensten van Glamor WordPress Deventer

Glamor is WordPress webbureau met meer dan 10 jaar ervaring. Wij bieden een compleet pakket van diensten om van uw WordPress website of applicatie een succes te maken. Van het ontwikkelen van WordPress websites en applicaties tot aan online marketing kunt u bij Glamor terecht. In de volgende diensten is Glamor WordPress Deventer gespecialiseerd.

WordPress website

Met WordPress bouwen wij een website die in het WordPress CMS gemakkelijk, zonder programmeerkennis, is te beheren. Met de vele plugins kunnen wij heel eenvoudig functies aan uw website toevoegen. Ook bouwen wij eigen plugins en templates voor WordPress.

WooCommerce webwinkels

WooCommerce is de perfecte basis om binnen WordPress een webwinkel te ontwikkelen. Wij ontwikkelen een WooCommerce webwinkel voor u op maat en brengen deze naar een hoger plan.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij maken uw WordPress website, door middel van zoekmachine optimalisatie, optimaal vindbaar. Met kleine aanpassingen wordt uw website beter vindbaar en genereert u meer bezoekers.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren bereik u, met een vooraf bepaald budget, een heel gerichte doelgroep. Wij sturen uw advertenties op het aantal bezoekers, vertoningen of conversies.