WooCommerce webwinkel ontwikkeling

Met WooCommerce een webwinkel in uw WordPress website.

WooCommerce webwinkel ontwikkeling

Naast dat WordPress uitermate geschikt is voor het realiseren van een bedrijfswebsite, is het ook mogelijk om een webwinkel in een site te integreren. De plugin, die deze functie mogelijk maakt, heet Woocommerce. De WooCommerce plugin geeft de functionaliteit om uw bedrijfswebsite met een webwinkel te combineren. WooCommerce heeft standaard al een groot aantal functies en veel webwinkels maken er gebruik van. Glamor brengt uw WooCommerce webwinkel naar een nog hoger plan.

WooCommerce webwinkels brengen wij naar een hoger plan

In basis is WooCommerce een uitstekend uitgangspunt voor een webwinkel, echter zijn de standaard functionaliteiten van WooCommerce vaak niet toereikend genoeg voor uw specifieke bedrijfscase. Daarnaast is de styling van de WooCommerce webwinkel niet optimaal of voldoet niet aan de huisstijl van het bedrijf. Glamor ontwikkelt WooCommerce webwinkels volledig op maat en deze voldoen aan uw specifieke wensen.

WooCommerce plugins en WooCommerce thema's

Glamor bouwt plugins die specifieke functies toevoegen aan uw WooCommerce webwinkel. Een voorbeeld hiervan is een functionaliteit die het mogelijk maakt dat uw klant specifieke productwensen kan opgeven tijdens het bestellen van een product. Een ander voorbeeld is het verbergen van de prijs en deze pas te laten zien wanneer de bezoeker is ingelogd. Dit laatste is vooral voor B2B klanten erg interessant. Ook bouwen wij thema's en lay-outs voor WooCommerce die volledig op maat zijn gemaakt voor de klant.

WooCommerce webwinkel laten ontwikkelen?

Wilt u graag dat Glamor voor u een WooCommerce webwinkel ontwikkelt? Neem dan contact met ons op. Graag bekijken we samen met u naar de specifieke wensen waaraan uw WooCommerce webwinkel moet voldoen.

WordPress aanbieding

De aanbieding omvat:

  • WordPress CMS
  • Google vriendelijk
  • Mobiele website
  • Zelf teksten en foto's aanpassen
  • Korte WordPress cursus
Vanaf €499,-

Maak een afspraak >