WordPress websites

Een website met het populaire WordPress CMS!

WordPress website ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van WordPress websites hebben wij een gepassioneerd team van specialisten tot onze beschikking die een ruime ervaring met WordPress hebben. WordPress is een opensource programma dat veel wordt gebruikt voor het ontwikkelen van websites. De mogelijkheden bij het ontwikkelen van WordPress websites zijn eindeloos. Daarnaast wordt WordPress door de WordPress community constant doorontwikkeld, waardoor er steeds nieuwe functionaliteiten bijkomen.

WordPress website ontwikkeling

Onze WordPress websites zijn verbluffend en kwalitatief hoogwaardig. Er wordt naar gestreefd om de klant een website aan te bieden die zorgt voor maximaal rendement op zijn online activiteiten. Als startpunt wordt hierbij gekeken naar de specifieke wensen van de klant en wat hij met de website wil bereiken. Op basis van deze gegevens wordt er vervolgens een WordPress website voor de klant ontwikkeld.

WordPress thema ontwikkeling

Bij het bouwen van een WordPress website wordt er gebruik gemaakt van Wordpress templates. Een template kan gezien worden als een bepaalde basis waarop de website wordt ontwikkeld. De klant kan bij ons kiezen voor een standaard template of een geheel uniek design. 'In-house' hebben wij de kennis en ervaring om WordPress thema's volledig op maat voor u te ontwikkelen.

Het geprezen Wordpress CMS (Content Management Systeem)

WordPress heeft een uitgebreid CMS (Content Management Systeem) om de website te onderhouden. Door het WordPress CMS is het mogelijk om zonder programmeerkennis de website te bewerken. De klant kan er daarom voor kiezen om zelf de website te onderhouden en te beheren. Ook is het mogelijk dat wij het onderhoud van uw website voor u uit handen nemen.

Mobiele WordPress websites

Het gebruik van smartphones groeit snel. Om deze doelgroep optimaal te bereiken moet een WordPress website ook geschikt zijn om gebruikt te worden op smartphones en tablets. Wij hanteren bij de ontwikkeling van onze websites en applicaties een mobile first aanpak.

Applicaties en bedrijfsportals in WordPress

Naast professionele websites maken wij ook applicaties en bedrijfsportals in WordPress. Deze webapplicaties worden volledig op maat gemaakt en zijn gemakkelijk in het WordPress CMS te beheren. Tijdens de ontwikkeling van applicaties staat structuur en architectuur hoog in het vaandel.

WordPress website laten ontwikkelen?

Wilt u graag u dat Glamor voor u een WordPress website ontwikkelt? Neem dan contact met ons op. Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden van een WordPress website voor uw specifieke case.

WordPress aanbieding

De aanbieding omvat:

  • WordPress CMS
  • Google vriendelijk
  • Mobiele website
  • Zelf teksten en foto's aanpassen
  • Korte WordPress cursus
Vanaf €499,-

Maak een afspraak >