Zoekmachine optimalisatie voor WordPress (SEO)

Zorg dat je WordPress website optimaal vindbaar wordt!

Zoekmachine optimalisatie

Aangezien veel internetgebruikers naar producten en diensten zoeken via zoekmachines, is het tegenwoordig steeds belangrijker om als bedrijf gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie. SEO is het optimaliseren van uw WordPress website met als doel het beter vindbaar maken van de website voor zoekmachines.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van een website met als doel de website beter vindbaar te maken voor zoekmachines. Het is voor een onderneming van essentieel belang om snel en goed gevonden te worden via zoekmachines. Via uitgebreide zoekwoord analyses bepalen wij de doelgroep van de onderneming en welke zoektermen zij gebruiken om het bedrijf online te vinden. Glamor geeft u graag advies over het zoekgedrag van uw doelgroep.

Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren van de website of webshop om een zo hoog mogelijke positie in de zoekmachines te realiseren en potentiële klanten naar de website of webshop te leiden. Glamor bepaalt voor de website een strategie met betrekking tot zoekmachine optimalisatie, bestaande uit een zoekwoordenonderzoek, de on-page optimalisatie en de linkbuilding. Het uiteindelijke doel is het verhogen van de vindbaarheid van de website of webwinkel in de organische zoekresultaten op de voor de organisatie relevante zoekopdrachten. Hiermee worden de natuurlijke zoekresultaten bedoeld die zichtbaar zijn naast de zoekmachine advertenties. Zoekmachine optimalisatie genereert voor een bedrijf dus gratis bezoekers op uw WordPress website.

Zoekmachine optimalisatie is een continue proces

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is geen eenmalige activiteit. Het is een doorlopend proces waar frequent aandacht aan moet worden besteed. Wanneer het technische onderdeel voor zoekmachine optimalisatie bij de WordPress website goed is ingesteld, is het van belang om de website te blijven verbeteren. Dit gebeurt door de WordPress website te voorzien van relevante inhoud en het verkrijgen van nieuwe links naar uw site.

Uw website of webwinkel door ons laten optimaliseren?

Het team van Glamor heeft een gezamenlijk doel: betere vindbaarheid en meer conversies voor onze klanten. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikt over de juiste kennis en tools om hier effectief op in te springen. Dus wilt u uw WordPress website of WooCommerce webwinkel laten optimaliseren voor zoekmachines? Neem dan contact met ons op. Wij staan heel graag voor u klaar.

WordPress aanbieding

De aanbieding omvat:

  • WordPress CMS
  • Google vriendelijk
  • Mobiele website
  • Zelf teksten en foto's aanpassen
  • Korte WordPress cursus
Vanaf €499,-

Maak een afspraak >