Over Glamor WordPress Deventer

Maak kennis met ons

Over Glamor WordPress Deventer

Glamor is een WordPress bureau gevestigd in Deventer. Glamor bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met ieder kennis en passie voor WordPress. Wij zetten deze kennis in om het optimale resultaat voor de klant te behalen. Wij inventariseren de behoeftes van de klant en creëren vanuit deze behoeftes een WordPress website op maat. Glamor laat u graag de krachten en de mogelijkheden van WordPress ervaren.

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van professionele WordPress websites

Glamor ontwikkelt professionele en succesvolle WordPress websites, webwinkels en applicaties. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere onderneming een professionele WordPress website, webwinkel of app te ontwikkelen, die volledig aansluit op de specifieke wensen van onze opdrachtgever. Wij ontwikkelen state-of-the-art WordPress websites tegen concurrerende tarieven.

Altijd een persoonlijke benadering en service op maat

Glamor onderscheidt zich in een persoonlijke benadering, vaste tarieven voor onze diensten, abonnementen voor continue optimalisatie van de WordPress website en een team van medewerkers die altijd met passie voor u klaar staat. Mocht u van onze kennis en passie gebruik willen maken voor het ontwikkelen van een WordPress? Neem dan contact met ons op. Wij staan heel graag voor u klaar!

WordPress aanbieding

De aanbieding omvat:

  • WordPress CMS
  • Google vriendelijk
  • Mobiele website
  • Zelf teksten en foto's aanpassen
  • Korte WordPress cursus
Vanaf €499,-

Maak een afspraak >